Vakantiehuis AnnekeOns "Vakantiehuis" ligt aan de rand van het dorpje "Königswald" en het biedt twee onafhankelijk van elkaar te boeken appartementen, elk geschikt voor vier personen.

 

Voor welke periode wilt u een appartement boeken?

Let u er a.u.b. op, dat het maximum aantal (Volwassenen + Kinderen) de maximale Appartementbezetting met 4 personen, niet overschrijdt. Eventueel extra bedden op aanvraag.

 

 

 

 

Algemene informatie


De appartementen zijn compleet en gemoedelijk ingericht (televisie met satelliet ontvangst). In de tuin is een groot terras, waarvan een ieder gebruik mag maken.


Wij bieden daarbij zelfs nog een mogelijkheid voor 2 personen, om te overnachten in een tent in onze tuin (zie foto), tegen een kleine vergoeding, water, stroom, douche, toilet, sauna, alle aanwezig


We hebben een sauna in huis, waarvan u twee keer per week gratis gebruik mag maken, er is ook een relaxruimte bij (graag hiervoor per persoon twee grote badhanddoeken en een badjas meenemen)


Inclusief zijn: handdoeken met washandjes, bedlinnen en keukenlinnen, en de eindschoonmaak


Internet via WiFi (gratis)


Vrij parkeren op de grote parkeerplaats


 Huisdieren niet toegestaan


 Geen kaartbetaling mogelijk.


 
 

Dit prachtige plekje in Waldhessen heeft u veel te bieden, o.a. voor dagtochten, diverse musea, het prachtige stadje Rotenburg an der Fulda met zijn mooie Fachwerkhäuser, de Festivalstad Bad Hersfeld, de Barockstad Fulda, Eschwege met de Werratalsee, Kassel met het Wereldnatuurerfgoed "Schloß Wilhelmshöhe", Eisenach met de Wartburg. Natuurlijk bieden al deze genoemde plaatsen ook genoeg mogelijkheden om te winkelen.

De dagelijkse boodschappen kunnen in Sontra of Bebra gedaan worden.

Voor kinderen is er op slechts 100 m van ons "Ferienhaus" een mooie speeltuin.

Van Mei tot September kunt u net buiten Sontra zweefvliegen, een zeldzame en uitzonderlijke gelegenheid om het landschap eens vanuit een ander perspectief te bekijken (kosten, maar € 20,00 per persoon).

In de winter kunt u skieën en/of langlaufen op de Hohe Meissner.

We kunnen hier natuurlijk niet alle bezienswaardigheden beschrijven, maar in elk appartement vindt u een map vol met brochures, zodat er voor  elke dag wel weer iets te vinden valt om te ondernemen of ontdekken.